Kom ons team versterken

Ben jij oplossingsgericht, stressbestendig en een echte teamspeler?

Je krijgt als SfeerBeheerder te maken met allerlei soorten publiek en verschillende omstandigheden. Je bent een spin in het web in de communicatie tussen uitgaangspubliek, bewoners, ondernemers, hulpdiensten, politie en gemeente.

Een SfeerBeheerder is een alleskunner, waarbij de nadruk ligt op het gastheerschap en het zoeken naar oplossingen. Het omgaan met publiek en het overzicht houden, het preventief en adequaat handelen bij calamiteiten.

Een SfeerBeheer medewerker werkt in koppels, maar kan ook samenwerken in groter teamverband en met andere partijen zoals hulpverleners en handhavers.

Een SfeerBeheer medewerker kan ingezet worden in aandachtsgebieden zoals woonwijken, evenementen terreinen, uitgaansgebieden en andere concentratiepunten, waarin het van belang is dat de Sfeer bewaakt blijft. Het uitgangspunt is altijd preventief en oplossend handelen, zodat de noodzaak op repressief optreden afneemt.

Je kan ingezet worden als Wijkcoach en te maken met allerlei soorten doelgroepen en verschillende omstandigheden. Als wijkcoach leg je op een niet-veroordelende manier contact met jongeren en buurtbewoners. Je onderzoekt waar de knopen liggen en kijkt altijd vanuit een oplossingsgerichte aanpak naar een vraagstuk. 

Een SfeerBeheerder spreekt de taal van de verschillende doelgroepen en kan daarom de vertaalslag maken naar het gewenste gedrag.

Een SfeerBeheerder werkt intensief samen met gemeente, hulpverlening en sociaal maatschappelijke partijen met als doel een krachtig netwerk te realiseren waarin verbinding centraal staat en iedereen in haar kracht komt te staan.

Wat vragen wij?

 • Een werk en opleidingsachtergrond vanuit de maatschappelijke sector bijvoorbeeld: Zorgsector, Verslavingszorg, Jongerenwerk, justitie of GGZ
 • Diploma MBO beveiliger is een pré. 
  In het bezit van BHV diploma en/of BHV Ploegleider of bereidheid om dit te behalen
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent proactief met een flexibele instelling
 • Je weet van aanpakken, maar hebt een stabiele grondhouding en bent stressbestendig
 • Je kunt procesmatig denken en werken
 • Je bent een verbinder en een teamspeler
 • Bereid om op onregelmatige tijden en dagen te werken
 • Je vindt het geen probleem om in het weekend of nachten te werken
 • Ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes ben jij beschikbaar

Sollicitatieformulier

Ik beschik over eigen vervoer*: