Ons verhaal

Sfeerbeheer groep

Voor een goede sfeer in elk uitgaanscentrum

Wij van SfeerBeheer Groep geloven in de diepgang en schoonheid van het vak horecabeveiliging.
Horecabeveiliging is namelijk zoveel meer dan enkel een ‘aanwezigheid’. Je veilig en welkom voelen is voor ons even belangrijk als fysieke veiligheid. Wij zijn ons ervan bewust dat de gastheren er zijn voor de veiligheid, maar bovenal zijn zij het eerste contact met de gasten en dus het visitekaartje van een horecagelegenheid of horeca concentratiegebied.

Een professionele houding, standvastig in het maken van inschattingen en het maken van keuzes, gedragen vanuit een brede basis van kennis en ervaring, is iets wat ons kenmerkt.

Opgericht in 2018, maar met meer dan dertig jaar ervaring binnen de horecabeveiliging willen wij graag onze positieve stempel drukken op de beveiligingsbranche.

Wij zijn van mening dat het kwaliteitsniveau binnen de horecabeveiliging niet altijd toereikend is aan de behoefte. Op onze beurt willen wij ons steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de gehele branche, juist omdat wij erin geloven dat het een enorm mooi maar complex vak is.

Enkele kernwaarden die wij belangrijk vinden:


  • Het bijdragen aan een goede Sfeer binnen het horecaconcentratiegebied
  • Preventief handelend op de eerste plaats maar repressief handelend wanneer nodig
  • De drang om te blijven ontwikkelen in denk- en werkwijze
  • Samenwerkend, meedenkend in oplossingen en altijd op zoek naar verbindingen ter vergroting van het collectieve draagvlak
  • Werkwijze op basis van gedegen ervaring en kennis, kijkend vanuit een oplossingsgerichte aanpak

Juist om deze reden stellen wij als eis aan al onze medewerkers dat zij naast het beveiligingsdiploma of horecaportiers diploma ook een maatschappelijke werk- en opleidingsachtergrond (zorgsector, verslavingszorg, GGZ, justitie) hebben.

De drive van onze medewerkers is dan ook om situaties correct in te kunnen schatten en daarop gepast te handelen. Alles om de Sfeer zo positief mogelijk te Beheren.

Natuurlijk begint kwaliteit van binnenuit:

  • Wij verzorgen inhouse trainingen, zodat onze medewerkers methodisch en synchroon blijven handelen, vanuit een duidelijke lijn opgesteld door SfeerBeheer Groep.
  • Wij hebben een nauwe samenwerking met gemeente en politie welke wij actief betrekken in onze trainingen en onze werkzaamheden, ter bevordering van een efficiënte samenwerking.
  • Wij investeren in jong talent, om zo de nieuwe generatie zoveel mogelijk kansen te geven Dit resulteert in een algemeen hoger niveau wat weer een verrijking is voor de beveiligingsbranche.

Wie zijn wij?

Bram Oei
Inmiddels 15 jaar werkzaam binnen de horecabeveiliging als hoofdportier/coördinator horeca beveiliging. Hiernaast ook 15 jaar ervaring binnen de zorgsector, waar ik werkzaam ben geweest als persoonlijk begeleider complexe doelgroepen (gedragsproblematiek).

Nog steeds werkzaam als ambulant begeleider binnen een grote zorgorganisatie waarin ik cliënten aan huis begeleiding bied met complexe ondersteuningsvragen, opgesteld vanuit de gemeente.

Vanuit hier ook een sterk netwerk opgebouwd binnen de verschillende hulp- en zorgaanbieders, wat zorgt dat ik met een brede blik kan kijken en altijd blijf denken vanuit de oplossing.

Remco Theulen
Ongeveer 15 jaar geleden begonnen als horecaportier, later werkzaam als coördinator binnen de horecabeveiliging. In de loop van de jaren heb ik mijn eigen kwaliteiten ontwikkeld wat maakt dat ik me nu graag wil inzetten voor de nieuwe generatie horecagastheren. Mijn ervaring vertelt mij dat goede begeleiding en training noodzakelijk is om je als professional sterk weg te kunnen zetten.

Naast mijn lange ervaring binnen de horecabeveiliging ben ik tot op heden werkzaam als begeleider dagbesteding waar ik werk met jongeren met een licht verstandelijke beperking.

Ik zet me in voor een correcte uitdraging binnen het gastheerschap vanuit een stabiele grondhouding op basis van ervaring en kennis.

Heeft u vragen of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek

logo justitie
logo Nederlandse Veiligheidsbranche
logo KvK
logo Code Verantwoordelijk marktgedrag