Wat bezoekers zeggen

"Hallo team SfeerBeheer,

Ik heb even getwijfeld om deze mail te sturen, maar ik denk dat jullie harde werken zeker beloond mag worden. Afgelopen zaterdag was ik gaan stappen in Breda. Mijn vriendinnen waren op de fiets en ik moest in mijn eentje met de taxi naar huis. Ik deed tegenover mijn vriendinnen stoer en gaf aan dit geen probleem te vinden. Toen ik op straat stond en de drukte zag, merkte ik dat ik het toch enger vond om in mijn eentje rond te lopen dan ik van tevoren dacht. Bovendien weigeren veel taxi’s om je mee te nemen als ze horen dat je “maar” naar Teteringen moet. Ik zag het niet zo zitten om een half uur in mijn eentje bij de taxi’s rond te dwalen, omdat niemand me mee zou nemen. Ik sprak twee van uw collega’s aan. Die waren zo vriendelijk om met mij mee te lopen naar andere collega’s die in de buurt van de taxi’s stonden. De mannen die bij de taxi stonden, hebben met mij naar een taxi gezocht en ervoor gezorgd dat ik gewoon veilig thuis afgezet zou worden. Ik voelde me hierdoor ontzettend veilig en geholpen. Namens mijn vriendinnen, mijn ouders en mijzelf ontzettend bedankt voor jullie goede werk. Ga zo door!"

"Het voelt erg fijn om 'bewakers' tijdens het uitgaan, die losstaan van portiers of politie te hebben. Verschillende keren ben ik in aanraking gekomen met de mannen van SfeerBeheer Groep, maar zeer zeker niet op een slechte manier.
-Er werd mij 1 keer gevraagd om glazen over te schenken in plastic bekertjes (zodat wij geen boete van de politie zouden krijgen).
-Een andere keer hielpen ze ons bij het vinden van een juiste kroeg met onze vrijgezellengroep.

Al met al een leuke, vlotte toevoeging aan het stappen in Breda"

"De mannen van SfeerBeheer Groep zijn erg vriendelijk. Tijdens een slechte ervaring met een portier, kwamen er 2 mannen van SfeerBeheer om te kijken wat er aan de hand was. Na alles uitgelegd te hebben, waren wij het er samen over eens dat de beste oplossing was om de avond elders voort te zetten. Het voelde erg fijn dat iemand neutraal een oogje in het zeil houdt"

"Als vrouw is het fijn dat er in de stad meer bewaking is. Mijn vriendin ging afgelopen zaterdag erg slecht op drank en de Sfeerbeheerders kwamen ons gelijk te hulp schieten.
Uiteindelijk hebben we haar weer mee naar huis genomen, maar het werd erg gewaardeerd dat wij er niet alleen voor stonden"

"Afgelopen vrijdag zijn we met wat vrienden wezen drinken in Breda. Het was erg gezellig, alleen later op de avond kreeg onze groep ruzie met een andere groep. Sfeerbeheer was er erg snel bij en zorgde ervoor dat wij van elkaar werden afgeschermd, waardoor het (gelukkig) niet verder kwam dan enkel woorden. Uiteindelijk hebben we die jongens niet meer gezien en hadden wij een erg leuke avond; bedankt voor de hulp!"

"De mannen van ‘Sterk op straat’ zijn goed te herkennen aan hun kenmerkende witte kleding, dit straalt rust en gastheerschap uit. Ze zijn makkelijk te benaderen en zijn altijd wel ergens in de buurt, een fijne gedachte!"

Wat opdrachtgevers zeggen

"Ik ervaar SfeerBeheer Groep als een goede samenwerkende en verbindende partij waarbij ik mij als horecaondernemer gesteund voel. We doen het samen."

"Een bedrijf met een heldere visie waar ook naar gewerkt wordt. Ik zie professionele medewerkers met een sterk beleid erachter. De oprichters lopen zelf op de werkvloer mee zodat de kwaliteit geborgd blijft en de lijntjes naar hun medewerkers en opdrachtgevers kort blijven."

"Eindelijk een bedrijf wat niet aanvoelt als een bedrijf!"

Heeft u vragen of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek

logo justitie
logo Nederlandse Veiligheidsbranche
logo KvK
logo Code Verantwoordelijk marktgedrag