Onze Horeca Gastheren verwelkomen uw klanten

De Gastheren staan in directe verbinding met het Sterk op Straat team en de politie. Hierdoor zijn calamiteiten snel onder controle en blijft de sfeer in de stad gezellig

Horeca Portiers

  • Horecaportiers die zich niet enkel beperken tot uitvoering van het deurbeleid
  • Medewerkers blijven in ontwikkeling door inhouse trainingen
  • Medewerkers genieten een praktijk-opleidingstraject
  • Naast beveiligingsdiploma ook maatschappelijk werk en opleidingsachtergrond
  • Adequaat kunnen insteken op spanningsopbouw en sfeerverandering

De tijd van horecaportiers die zich enkel beperken tot het uitvoeren van een deurbeleid behoort tot het verleden. Helaas zien we nog steeds voorbeelden waarin beperkte kennis in het inschalen, het effectief voorkomen en deëscaleren van ongewenste situaties zorgt voor miscommunicatie en nadelige gevolgen.

SfeerBeheerGroep biedt kwaliteit en innovatie. Wij zijn constant op zoek naar verbeteringen binnen ons vakgebied en investeren in onze SfeerBeheerders voor een optimale inzet en kwaliteit. Door inhouse trainingen, gecombineerd met een praktijk-opleidingstraject, krijgen onze medewerkers meer verdieping en tools tot hun beschikking. Dit ter bevordering van het correct uitdragen van het gastheerschap.

Preventief handelend op de eerste plaats, repressief handelend wanneer nodig.

Waarin onderscheiden wij ons?
Onze SfeerBeheerders hebben naast een beveiligingsopleiding ook een maatschappelijke werk- en opleidingsachtergrond (zorgsector, verslavingszorg, GGZ, justitiële achtergrond). Hierdoor hebben zij inzicht in de maatschappelijke problematieken. Ons team kan direct een inschatting maken en adequaat insteken op spanningsopbouw en sfeerverandering.

Wij geloven in gastheerschap, gecombineerd met aandacht voor de algemene veiligheid en sfeer binnen de horecagelegenheden.

Heeft u vragen of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek

logo justitie
logo Nederlandse Veiligheidsbranche
logo KvK
logo Code Verantwoordelijk marktgedrag